Gör vardagslyxen till ett äventyr

20 oktober 2019 admin

Att äta mat ute är en av livets allra största njutningar. Och samtidigt är det en av de mest tillgängliga formerna av vardagslyx som vi omger oss med.
För visst känns det riktigt exklusivt när man tar det där första klivet in på en restaurang och vet att man har ett par timmar av njutning framför sig i gott sällskap.
Ja det finns förstås alla möjligheter att gå ut och käka på restaurang solo, men oftast så är vi ju minst två kring ett bord.

Är man ute med sin älskade så innebär ett restaurangbesök nästan en spirituell stund av närvaro. Att äta är ju trots allt bland det roligaste som man kan göra och fortfarande behåller kläderna på. 

Men ponera nu alltså att du ska överraska din käresta med ett restaurangbesök. Du har fixat barnvakt, sett till att hålla kalendern fri och allt det där. Då återstår förstås valet av restaurang. 
Kör du på en gammal trotjänare eller vågar du dig på att prova något nytt? Det är förstås en risk att göra det senare, men samtidigt… man vet ju aldrig. Kanske blir det nya stället en succé och den lyckade överraskningen förhöjer er afton tillsammans?

Den som vågar sig på något ännu mer äventyrligt tar och gör en liten resa över natten till annan stad.

Ta Gävle till exempel.
Det ligger förhållandevis nära de flesta städer i Mellansverige och enligt tabellen är tågtiderna dit generösa. Dessutom finns den ypperliga vinbaren Verovin i staden. Utöver exklusiva viner finns här supergod mat serverad av en proffsig och kunnig personal. 

https://verovin.se/ hittar du alla kontaktuppgifter som du behöver för att boka ett bord och få en försmak av vad som väntar vid ett besök.

Så passa på att förgylla den annalkande vintern med ett besök på en riktig mysig restaurang med god mat.

Fler nyheter