Här kan du få behandling för din migrän

25 augusti 2021 william_eriksson

Ibland slänger man sig med klyschan att det är någonting man inte skulle önska sin värsta fiende. Man talar då om någonting som är så extremt obehagligt att inte ens den man tycker minst om i hela världen förtjänar att behöva utstå det. Som till exempel migrän. Har man aldrig lidit av migrän kan man nog inte förstå den smärta det innebär. När allting blir svart och det är som om någon har smällt av en bomb mellan tinningarna.  

Men hade du verkligen inte ens önskat att din värsta fiende fick lite migrän? Åtminstone lite då och då? Kom igen, du skulle knappast gråta floder om det visade sig att talibanernas ledare Haibatullah Akhundzad hade åtminstone en släng av migrän. Det är väl det minsta man kan önska någon som med våld tagit över ett land och vill styra det med extremreligiös militarism.  

Din värsta fiende kan gott ha migrän

Och visst vore det väl inte hela världen om en nordkoreansk bödel tvingades stanna hemma från en avrättning i ett arbetsläger på grund av att han hade migrän just den dagen? Man ska inte förringa den huvudvärk och det illamående ett migränanfall innebär. Men nog kanske man kan sluta säga att man inte ens skulle önska sin värsta fiende en släng av migrän. Åtminstone om man menar det bokstavligt. 

Information om migränbehandling

Sannolikt är du själv någon som lider efter migrän. Också sannolikt är att du är ganska desperat i din jakt på ett botemedel, annars hade du aldrig googlat in på den här texten som egentligen skulle handla om migrän behandling.  

Du kanske inte kommer få några revolutionerande tips i just den här texten. Men det finns behandling att tillgå, även för dig som tror att du har testat allt. Klicka på länken på den här meningen. Där får du all information om migränbehandling du behöver. 

Fler nyheter