Här kan du hitta goda hamburgare i Östermalm

23 januari 2022 patrick_pettersson

editorial

Har du någon gång funderat på vart man ska gå om man är i Stockholm/Östermalm och vill hitta ett bra ställe att äta lite på? Man ska överväga att svänga förbi närmaste gatukök om man inte tänkt äta på restaurang. Det går nämligen att hitta grymt god mat även i gatuköken, som är unika för Östermalm. 

Goda hamburgare, eller så kallade smashburgers, hittas i Östermalm. De är resultatet av flera års experimenterande för att få till den perfekta kombon av fina ingredienser och bra hantverk. I gatuköket steker man burgarna enligt en traditionsenlig metod för att få den patenterade burgaren som så många älskar.  

Smashburgers går att hitta i flera varianter, både som klassisk hamburgare med alla tillbehör, eller som cheeseburgare. Du kan även hitta den som BBQ-variant med bacon. Ingen meny är heller komplett utan en kyckling- eller fiskburgare för den som vill variera sig lite mer. Och icke att förglömma en tryffelburgare med härlig tryffelmajonnäs. Nästa gång ni besöker Östermalm, se till att besöka ett gatukök för att uppleva lite klassiskt käk med en twist.

 

hamburgare Östermalm

 

Mer än bara burgare på menyn 

Med en utökad meny kan man numera ofta hitta kebab och gyros på menyn, tillsammans med klassiska hamburgare och cheeseburgare. Med smakrika tillbehör och sides får man en utmärkt måltid och en trevlig miljö att äta i. Man kan också välja mellan ett stort antal drycker, från läsk till pucko eller lättöl. Dessa brukar ingå i samtliga menyer. 

Du kan hitta en komplett meny online hos ditt gatukök om du är på jakt efter smakrika Hamburgare i Östermalm. Det går numera att beställa allt på menyn online och få det levererat hem till dörren. Perfekt om man inte har möjligheten att svänga förbi grillen denna gång. Maten är lika god oavsett om du avnjuter den på själva grillen eller hemma. 

Fler nyheter