Låt inte tankarna skena, ofta är prostataförstoringen godartad

22 februari 2021 Mikael_Barani

Hur stor kraft har våra tankar över våra kroppar? Enligt Dr. Joe Dispenza och hans böcker ”You are the placebo” och ”Becoming supernatural” så kan vi verkligen manifestera vår verklighet genom våra tankar. 
Kanske låter det som flum och den som vill fatta sina egna beslut kan titta på hans Ted talk från 2012.

Andas dig genom oron

Om inte annat så kan våra tanka få oss att må bättre när vi står inför utmaningar i livet. För visst är det lätt hänt att när man känner av någon krämpa så hamnar man ute på internet. Plötsligt har man självdiagnosticerat sig själv med något dödlig och livet är över.

I de allra flesta fall så handlar det inte om något så allvarligt, även om man alltid ska vara noggrann när det gäller den egna hälsan – både den psykiska och den fysiska.

Ofta så drabbas vi med tiden av saker som förstorad prostata som inte alls behöver vara så farligt som det låter. Det finns nämligen en godartad form av denna diagnos som vi enkelt kan behandla med hjälp av Coretherm.

Det finns med andra ord inte någon anledning till panik utan kontakta företaget för att få hjälp med hur du ska gå vidare för att slippa dina besvär.

Oftast är det bra att bara ta det lugnt, även när allt i kroppen säger åt oss att få panik. För när vi går upp i varv och börja andas snabbt så tappar vi också kontrollen över våra känslor och tankar. Genom att sätta oss ned och andas lugnt ger vi oss själva utrymme att fatta kloka beslut.

Det bästa är förstås att leva proaktivt och ha goda vanor som gör att vi ökar våra chanser till ett långt och hälsosamt liv. Håll kosten fri från produkter och socker, gå långa promenad och tänk goda tankar om dig själv och ditt liv.

Detta är en god början för att etablera ett liv som är hållbart.

Fler nyheter