Tandläkare i tiden

10 december 2019 admin

Har du tänkt på att allt utvecklas och moderniseras? Allt från mobiltelefoner till vårdinrättningar. All ny teknik och nya forskningsrön som kommer, används så småningom i praktiken, hos en tandläkare eller annan vårdgivare. Det är lätt att tro att en tandläkare gör  sitt jobb på samma sätt som på 1980-talet eller till och med som på 1950-talet. Faktum är att just inom tandläkaryrket finns det mycket ny teknik som gör både arbetet och resultat mycket bättre, skonsammare och säkrare för dig som patient. Tandläkare i Östermalm är moderna tandläkare. Uppdaterade på de senaste rönen inom tandvård. 

 

 

Inte bara laga hål i tänderna

 

En tandläkare idag gör så många fler behandlingar av olika slag än  att bara laga hål i tänderna. Det kan vara allt från estetiska korrigeringar till omfattande kronor eller proteser.

Det är ett brett område med varierande behandlingar som de utför idag. Till sin hjälp har tandläkare kunnig och erfaren personal. Som patient ska man alltid kunna känna sig trygg och väl omhändertagen. Det är en av de viktigaste målen för en tandläkare idag. Rädda patienter undviker tandläkare och det blir besvärliga vårdsituationer över tid. En del tandvård är förebyggande, gnisslar du tänder? En bettskena räddar dina tänder. 

 

Närheten viktig och praktisk

 

Ibland har man bara en lunchrast ledig för att hinna gå till tandläkaren, eller så bokar man en tid under arbetstid, eller efter. Oavsett är det en stor vinst om tandläkaren befinner sig nära dig. Jobbar eller bor du på Östermalm? Då vill du också hitta din tandläkare där. Att ha nära till sin tandläkare är positivt på många sätt. Behöver man tandvård akut, då är det också fantastiskt om man inte behöver åka så långt. Så nu behöver du inte planera in en hel dag för tandläkarbesöket. Det ska räcka med en liten promenad så är du där.

Fler nyheter